Βόλος μεταγραφές: Λύση συμβολαίων με Πίρινεν και Γκάγκι

Βόλος μεταγραφές: Λύση συμβολαίων με Πίρινεν και Γκάγκι

Ο Βόλος έλυσε τα συμβόλαια των Πίρινεν και Γκάγκι

bet365

Ο Βόλος επισημοποίησε την λύση των συμβολαίων των Έντζο Γκάγκι και Γιούχα Μάρκους Πίρινεν.

Παρελθόν από τον Βόλο απότελούν οι Έντζο Γκάγκι και Γιούχα Μάρκους Πίρινεν, αφού η ομάδα της Μαγνησίας ενημέρωσε με ανακοίνωσή της για την λύση των συμβολαίων με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο 25χρονος Αργεντινός δεξιός μέσος, που ήρθε στην ομάδα στα μέσα της σεζόν ως ελεύθερος από την αργεντίνικη Τσάκο Φορ Έβερ πραγματοποίησε 16 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ την περσινή σεζόν στα 1.252 λεπτά που έπαιξε.

Ο 31χρονος Φινλανδός κεντρικός αμυντικός, που ήρθε στον Βόλου το περασμένο καλοκαίρι από την Τρέντσιν ως ελεύθερος, πραγματοποίησε πέρυσι 26 συμμετοχές αγωνιζόμενος για 1.612 αγωνιστικά λεπτά

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων της με τον Γιούχα Μάρκους Πίρινεν και τον Εντσο Γκάγκι, στους οποίους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα