Ολυμπιακός μεταγραφές: «Κλεισμένη» η μεταγραφή του Καρντόνα στους «ερυθρόλευκους»

«Έκλεισε» τον Καρντόνα ο Ολυμπιακός

bet365

Μόνο τα τυπικά μένουν για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού ο Σέρτζι Καρντόνα, αφού υπάρχει πλέον πλήρης συμφωνία τόσο με την Λας Πάλμας όσο και με τον παίκτη.

Η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει ο Σέρτζι Καρντόνα. Το Gazzetta σας είχε αναφέρει την Τρίτη (09/08) πως η μεταγραφή του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και τελικά όλα πήγαν καλά με αποτέλεσμα να κλείσει το deal τόσο με την Λας Πάλμας όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με τους Ισπανούς θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου 800 χιλ. ευρώ τον χρόνο, δηλαδή τέσσερις φορές πάνω απ' όσα έπαιρνε εκεί.

Άλλωστε κάτι τέτοιο είχε ουσιαστικά προμηνύσει και ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, που ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο Ισπανός αριστερός μπακ έχει ήδη πουληθεί, χωρίς να κατονομάσει βέβαια την ομάδα, με ένα ποσό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ.

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν το ταχύτερο δυνατό και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του προκειμένου να προλάβουν να τον δηλώσουν στην λίστα για τα παιχνίδια με την Γκενκ, η προθεσμία για την οποία λήγει το βράδυ της Τετάρτης (09/08).

Ο Σέρτζι Καρντόνα πέρυσι πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στην La Liga 2 με την Λας Πάλμας αγωνιζόμενος σε 41 παιχνίδια όπου σκόραρε ένα γκολ κι έδωσε τέσσερις ασίστ σε 3.184 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα