Ολυμπιακός μεταγραφές: Πιέζουν για Καρντόνα οι «ερυθρόλευκοι»

Newsroom
Πιέζει ο Ολυμπιακός για Καρντόνα

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις εντατικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Σέρτζι Καρντόνα από την Λας Πάλμας.

Ο Ολυμπιακός έχει κορυφώσει τις επαφές του με την Λας Πάλμας για την απόκτηση του Σέρτζι Καρντόνα, ο οποίος έχει μπει σε πρώτο πλάνο, μετά και την αποχώρηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για την Σπαρτάκ Μόσχας, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει πλέον μόνο με τον Ραμόν και τον δεξιοπόδαρο Κίνι για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 24χρονος Ισπανός είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος στην λίστα των Πειραιωτών για την συγκεκριμένη θέση και γι' αυτό εντείνονται οι προσπάθειες του Κορδόν προκειμένου να κλείσει την συμφωνία και να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Υπενθυμίζουμε πως εκείνος έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Την περασμένη σεζόν ο Σέρτζι Καρντόνα πραγματοποίησε 41 συμμετοχές με την φανέλα της Λας Πάλμας στην La Liga 2 σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε 3.184 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα