ΠΑΟΚ: Ιδού οι τρεις νέες φανέλες για την σεζόν 2023-24 (vid)

ΠΑΟΚ: Ιδού οι τρεις νέες φανέλες για την σεζόν 2023-24 (vid)

Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2023-24

bet365

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την κλασική «ασπρόμαυρη» ριγέ φανέλα, θα φοράει την σεζόν 2023-24 άλλες τρεις εμφανίσεις: Η μαύρη, η λευκή με πορτοκαλί πινελιές και η μπλε.

Μετά την επίσημη παρουσίαση της πρώτης εμφάνισης του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2023-24, την κλασική «ασπρόμαυρη» ριγέ φανέλα, που άφησε καλές εντυπώσεις στον κόσμο, ήρθε η ώρα να δούμε και τις υπόλοιπες τρεις εμφανίσεις του «Δικεφάλου» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η 2η εμφάνιση θα είναι ολόμαυρη με λεπτές λευκές ρίγες, η 3η εμφάνιση υποχρεωτικά πρέπει να είναι άλλου χρώματος, με την επιλογή να είναι ένα βαθύ μπλε με ξεχωριστό σχεδιασμό, ενώ η 4η φανέλα είναι λευκή, με μαύρες και πορτοκαλί ρίγες σε μανίκια και λαιμόκοψη.

Δείτε παρακάτω τις τρεις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ:

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΟΚ 2η

Η 2η εμφάνιση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2023-24

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΟΚ 3η

Η 3η εμφάνιση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2023-24

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΟΚ 4η

Η 4η εμφάνιση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2023-24

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα