Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Αντάλιασπορ ανακοίνωσε Μπουτούτσι

Μπουτούτσι

bet365

Η Αντάλιασπορ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ζίμερ Μπουτούτσι από τον Ολυμπιακό. Ο Κοσοβάρος εξτρέμ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Φιλίπ Ζίνκερναγκελ από την Μπριζ επισημοποιήθηκε και η αποχώρηση του Ζίμερ Μπουτούτσι από τον Ολυμπιακό. Ο Κοσοβάρο εξτρέμ επέστρεψε στο πρωτάθλημα Τουρκίας, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Αντάλιασπορ.

Ο 26χρονος Κοσοβάρος εξτρέμ φόρεσε τα ερυθρόλευκα τον περασμένο Ιανουάριο και αποχώρησε έξι μήνες αργότερα, ύστερα από μόλις τρεις εμφανίσεις. Στην Τουρκία αγωνίστηκε για δυο χρόνια με τη φανέλα της Αντάλιασπορ, από την οποία τον είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος της Αντάλιασπορ και που θα αγωνίζομαι με αυτά τα χρώματα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να έχω επιτυχία εδώ», ανέφερε ο Μπουτούτσι στις πρώτες δηλώσεις του, ύστερα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα