ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Η Ναντ επιμένει για Αουγκούστο και ετοιμάζει νέα πρόταση σύμφωνα με την «Equipe»

ΟΙ Γάλλοι επιμένουν για τον Αουγκούστο και τη Ναντ

bet365

Η «Equipe» επανέρχεται στο θέμα «Ναντ – Αουγκούστο» επισημαίνοντας τη διάθεση της γαλλικής ομάδας να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον ΠΑΟΚ.

Η Ναντ συνεχίζει να είναι σε αναζήτηση κεντρικού χαφ και όπως αναφέρει με νέο δημοσίευμα η «Equipe», «οι παράγοντες της ομάδας εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα οριστικοποιήσουν την άφιξη του Βραζιλιάνου μέσου, Ντάγκλας Αουγκούστο, από τον ΠΑΟΚ», για τον οποίο πρόσφατα βελτίωσαν την πρότασή τους, αλλά εισέπραξαν το δεύτερο «όχι» από την ελληνική ομάδα. Γι’ αυτό, όπως λέγεται, θα επιστρέψει με νέα πρόταση.

Η πρώτη προσέγγιση των «Καναρινιών» προς τον ΠΑΟΚ έφτανε τα τρία εκατομμύρια ευρώ, η δεύτερη πρόταση λέγεται ότι ήταν βελτιωμένη και φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση απασχολεί έντονα τους «ασπρόμαυρους» και πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά και το δεύτερο παιχνίδι με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, όπου ο Βραζιλιάνος μέσος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου».

«Ελπίζω όλα να είναι απόλυτα καλά στο μυαλό του Ντάγκλας, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμάς», υποστήριξε με νόημα ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Κι αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που θέλουν να έχουν έτοιμο από κάθε άποψη τον Αουγκούστο, ενόψει της ρεβάνς με την Μπεϊτάρ το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (3/8) στην Ιερουσαλήμ.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα