ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Βλέπει τον Ρεμί Ουντέν για τα άκρα του (vid)

Ο Ρεμί Ουντέν με τη φανέλα της Μπορντό

bet365

Δημοσίευμα στα social media κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ κι άλλων ομάδων για τον 26χρονο Γάλλο εξτρέμ της Μπορντό, Ρεμί Ουντέν.

Νέο μεταγραφικό σενάριο, αυτή τη φορά με προορισμό από τη Γαλλία και λογαριασμό στο twitter που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μπορντό, αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση στους «γιρονδίνους» για την απόκτηση του Ρεμί Ουντέν.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν ο 26χρονος Γάλλος εξτρέμ αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λέτσε, με την οποία μέτρησε 31 συμμετοχές και 3 γκολ στη Serie A.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει μετρήσει 116 συμμετοχές με 26 γκολ και 16 ασίστ με τη φανέλα της Ρεμς και 81 συμμετοχές με 9 γκολ και 10 ασίστ με τη φανέλα της Μπορντό.

@Photo credits: FC Girondins de Bordeaux

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα