ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: Πρώτο τεστ για λίγους με την Αλ Ταβόν (19:00) πριν την επιστροφή

ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: Πρώτο τεστ για λίγους με την Αλ Ταβόν (19:00) πριν την επιστροφή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 19:00 την Αλ Ταβόν στην Ολλανδία

bet365

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα δύο τελευταία του φιλικά τεστ. Το πρώτο σήμερα στις 19.00 (κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τηλεοπτική μετάδοση) απέναντι στην ΑλΤαβόν – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζουν να κλείσουν τις βαλίτσες και να επιστρέψουν στο… καμίνι της Θεσσαλονίκης ύστερα από δύο εβδομάδες παραμονής στη δροσιά της ολλανδικής περιφέρειας.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της novibet

Προτού οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπουν στο αεροπλάνο της επιστροφής έχουν να δώσουν δύο τελευταία φιλικά, το πρώτο σήμερα (19:00) κόντρα στην Αλ Ταβόν και το δεύτερο το μεσημέρι (17:00) της Κυριακής στο Βέλγιο με αντίπαλο τη Βέστερλο.

Το σημερινό φιλικό είναι προπονητικού χαρακτήρα, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση, με τον προπονητή του «Δικεφάλου» να προορίζει για το αρχικό σχήμα τους: Ζ. Ζίβκοβιτς, Τσαούση, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Μπαμπά Γιαξή, Βρακά, Μουργκ Α. Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο και Στ. Τζίμα.

Τα συγκεκριμένα φιλικά δεν είναι για όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς ο Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ανάσες στον Τάισον, δεν θα διακινδυνέψει πιθανή υποτροπή με τον Ντάγκλας Αουγκούστο και δεν υπολογίζει καθόλου στους τραυματίες Ζόαν Σάστρε και Φιλίπε Σοάρες.

Αντίθετα, οι δύο αναμετρήσεις είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για παίκτες, όπως οι Μπάμπα Ράχμαν, Τόμας Κεντζιόρα και Στέφανος Τζίμας, να πάρουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής και να ανεβάσουν αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιλαμβάνεται πως πλησιάζει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν κόντρα στην Μπεϊτάρ (η ΟΥΕΦΑ όρισε ως ώρα έναρξης τις 20:30 και για τα δύο παιχνίδια στο β’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ) και θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές, με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Αουγκούστο και Βιεϊρίνια.

Ποια είναι η Αλ Ταβόν

H Αλ Ταβόν είναι μια ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ιδρύθηκε το 1956 και τα χρώματα της είναι το κίτρινο και το μπλε.

Η χρηματιστηριακή αξία της ομάδας είναι λίγο πάνω από τα 14 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πέρσι τερμάτισε στην 5η ΄θέση του πρωταθλήματος με 6 σερί νίκες και μόλις μία ήττα στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Ισπανός χαφ Μεντράν, είναι ο ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο (4,5 εκατομμύρια ευρώ), προερχόμενος από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα