ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: Το ιδιαίτερο «τετ α τετ» Λουτσέσκου – Νάρεϊ (vid)

ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: Το ιδιαίτερο «τετ α τετ» Λουτσέσκου – Νάρεϊ (vid)

Νάρεϊ και Λουτσέσκου στην Ολλανδία

bet365

Ο Γερμανός ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ προσπαθεί να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε την άνοιξη. – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Κάλεντ Νάρεϊ συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους. Ο Γερμανός ακραίος επιθετικός έχει αφήσει πίσω την περιπέτεια υγείας που τον άφησε για δύο μήνες εκτός δράσης και προσπαθεί να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της novibet

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον ξεκίνησε στο πρώτο φιλικό με την Στεάουα, αλλά μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας από τα γήπεδα είναι λογικό να ψάχνει τα πατήματά του και να βγάζει μικροπροβλήματα και ενοχλήσεις.

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει καλά πως θα πρέπει να διαχειριστεί την περίπτωση του Νάρεϊ, που συν τοις άλλοις έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και το θέμα του συμβολαίου του….

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα