Με εκατοντάδες καπνογόνα γιόρτασαν τα 57 χρόνια του ΠΑΣ Γιάννινα οι οπαδοί του

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με ολοήμερη γιορτή στο παρκάκι του Άλσους οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα γιόρτασαν τα 57 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε στις 8/11 τα 57 χρόνια από την ίδρυσή του και οι οπαδοί της ομάδας βρήκαν έναν εξαιρετικό τρόπο να το γιορτάσουν, ανάβοντας και εκατοντάδες καπνογόνα. Αναλυτικά ανέφεραν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook τα εξής: «Αφήνουμε πίσω μας ακόμη μία ξεχωριστή ημέρα, με στιγμές και εικόνες που θα θυμόμαστε για πάντα. Μία ημέρα αφιερωμένη στα 57α γενέθλια του αγαπημένου μας συλλόγου.

Ευχαριστούμε έναν έναν, τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, που στήριξε με την παρουσία του την γιορτή μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ και την αρχηγό μας Ντίνα, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από ΚΑΡΔΙΑΣ όλους όσους άφησαν, έστω και 1€ στον κουμπαρά που είχε στηθεί για την οικονομική ενίσχυση του αδελφού μας Δημήτρη. Ο αγώνας μας δεν σταματάει εδώ.

Με την ευχή όλων μας χρόνο με τον χρόνο, η γιορτή που θα στήνουμε να μεγαλώνει και να αγκαλιάζεται από ΟΛΑ τα τμήματα και σύσσωμη την οικογένεια που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

ΣΕ ΕΣΈΝΑ ΈΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΊ ΠΊΣΤΗ ΑΙΏΝΙΑ !

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα