Άρης: Έκλεισε η υπόθεση του αγώνα Βέροιας-Άρης με οριστική απαλλαγή του Θόδωρου Καρυπίδη

Άρης: Έκλεισε η υπόθεση του αγώνα Βέροιας-Άρης με οριστική απαλλαγή του Θόδωρου Καρυπίδη

Newsroom
Ο Καρυπίδης

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης απαλλάχθηκε οριστικά επί της υπόθεσης του αγώνα Βέροια-Άρης το 2018 καθώς έλαβε τέλος η πειθαρχική δίωξη που είχε ασκηθεί εναντίον του.

Η υπόθεση είχε φτάσει σε νομικό επίπεδο έπειτα από τις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για να φθάσουμε στην απαλλαγή του Θόδωρου Καρυπίδη τον Σεπτέμβρη του 2022 και την οριστική απαλλαγή του με σημερινή απόφαση. Βάσει αυτής, το δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο για την εκδίκαση των πειθαρχικών παραπτωμάτων των άρθρων 19 και 20 του Πειθαρχικού Κώδικα… «που φέρονται ότι τελέστηκαν στις 31-01- 2018 κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της FOOTBALL LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ. ΠΑΥΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ την πειθαρχική δίωξη για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 204 Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ, που φέρεται ότι τελέστηκε στις 31-01-2018, στο πλαίσιο διεξαγωγής του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δικαίωμα άσκησης έφεσης επί της απόφασης έχει εντός πέντε εργάσιμων ημερών ο Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα