ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση Γκαρσία και γκολ στο διπλό (vid)!

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση Γκαρσία και γκολ στο διπλό (vid)!

Γιώργος Τσακίρης
...

bet365

Ξεκίνησε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και στη τακτική ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, το δίτερμα και η γκολάρα του Μαχαίρας ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Για τον Λιβάι Γκαρσία δεν υπάρχει ξεκούραση, αλλά δεν γνωρίζει και την έννοια της κούρασης, δουλειά και πάλι δουλειά... Δεν πήρε πάρα μια με δύο μέρες άδειας μετά το Gold Cup και... έτρεξε να πάρει το αεροπλάνο να ρθει στην Ολλανδία και το Μπουργκ Χάαμσταντ για να ενσωματωθεί στην αποστολή των πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ανυπομονούσε να μπει σε φουλ ρυθμό προπόνησης και να δουλέψει στη τακτική ξανά με τον Ματίας Αλμέιδα και τους υπολοίπους συμπαίκτες του. Έτσι κι έγινε σήμερα κάτι που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος για το φιλικό της Παρασκευής με την Σαχτάρ... Ο Λιβάι Γκαρσία συμμετείχε για πρώτη φορά σε πρόγραμμα προπόνησης με φουλ τακτική, δουλειά μπόλικη με μπάλα και δίτερμα. Η αλήθεια είναι πως έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση από όλες τις πλευρές και με τη μια βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα αφού σκόραρε στη νίκη της ομάδας του.

Στο δίτερμα έπαιξαν με τη μια ομάδα, των ηττημένων: Αθανασιάδης, Βίντα, Ρόκσον, Ρότα, Πήλιος, Σιμάνσκι, Λαμαράνα, Άμραμπατ, Μοχαμάντι, Τσούμπερ και Φαν Βέερτ.

Με τους νικητές αγωνίστηκαν οι Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μαχαίρας, Ζίνι, Ελίασον, Γκαρσία, Κοσίδης. Το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 3-0 χάρη στα τέρματα των Γκαρσία, Κοσίδη και την γκολαρα του Μαχαίρα ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο παραθυράκι της εστίας του Αθανασιάδη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα