Ολυμπιακός μεταγραφές: Για πρόταση της Αλαβές για τον Μάρκος Αντρέ κάνουν λόγο οι Ισπανοί

Newsroom
Ο Αντρέ

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Αλαβές είναι πρόθυμη να δώσει μέχρι και 3 εκατ. ευρώ για τον Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.

Η ισπανική ιστοσελίδα «Relevo» αποκάλυψε πως η Αλαβές και η Βαλένθια βρίσκονται σε συζητήσεις για την μεταγραφή του Μάρκος Αντρέ. Η διάθεση των Βάσκων να πληρώσουν μέχρι και 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, που αποτελεί στόχος και του Ολυμπιακού, έχει βοηθήσει να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, ακόμα κι αν μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία.

Οι «νυχτερίδες» θα ήθελαν να συμπεριλάβουν κι ένα ποσοστό μεταπώλησης στην συμφωνία έτσι ώστε να πετύχουν να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται από τα 8,5 που είχαν δαπανήσει για να τον κάνουν δικό τους από την Βαγιαδολίδ.

Ο Ολυμπιακός έχει βελτιώσει την αρχική προσφορά για τον δανεισμό του παίκτη που είχε καταθέσει μετατρέποντάς την σε πρόταση για απόκτηση του παίκτη με κανονική μεταγραφή, όμως ακόμα τα νούμερά του δεν έχουν φτάσει τα επίπεδα της Αλαβές. Ακόμα κι αν ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική των Πειραιωτών, θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να τα βρούν με την Βαλένθια για να γίνει δικό τους και οι «νυχτερίδες» θα πάνε δεδομένα με την μεγαλύτερη προσφορά.

Η Γρανάδα από την άλλη επικοινώνησε με την Βαλένθια για να μάθει τους όρους κάτω από τους οποίους παραχωρείται ο Μάρκος Αντρέ, ο οποίος αποτελεί προσωπική εισήγηση του προπονητή της, Πάκο Λόπεθ. Ακόμη δεν έχουν καταθέσει επίσημη προσφορά, όμως τίποτα δεν αποκλείεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα