ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: Η μονομαχία Εκόνγκ Vs Κωνσταντέλιας και το «μήνυμα» του Βιεϊρίνια (vid)

ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: Η μονομαχία Εκόνγκ Vs Κωνσταντέλιας και το «μήνυμα» του Βιεϊρίνια (vid)

Μονομαχία Εμκόνγκ-Κωνσταντέλια στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Tο πρωινό «μενού του Λουτσέσκου και των συνεργατών του ήταν άκρως απαιτητικό για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο του Τέχελεν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Στο πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής (7/7) υπήρχε πολύ τρέξιμο για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, πολλές ασκήσεις με την μπάλα, ειδικά σε μια άσκηση «1 Vs 1» ανέβηκε πολύ η ένταση με ωραίες μονομαχίες, όπου ξεχώρισε το ζευγάρι Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ εναντίον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της novibet

Ο αντικαταστάτης του Ίνγκι Ίνγκασον στη δεύτερη προπόνηση με τη νέα ομάδα του, έδειξε τις αρετές στο ατομικό μαρκάρισμα, έχοντας απέναντι τον πιο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Στο τέλος του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν τουρνουά, με την ομάδα του Χάρη Τσιγγάρα να κερδίζει μια ακόμη παρτίδα, έχοντας μαζί του και τον Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να μοιράζεται κι αυτός την γεύση της νίκης.

«Το ποδόσφαιρο είναι επίθεση, άμυνα και μυαλό», ακούστηκε να λέει ο 23χρονος κεντρικός μέσος, «που να χάσουμε, τους πίστευα και ήρθα» ήταν η απάντηση του Πορτογάλου αρχηγού.

Στο πρωινό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Νάρεϊ, Κουλιεράκης, Λύρατζης, ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε με ατομικό, ενώ προς το τέλος ο Ζόαν Σάστρε χτύπησε στον αστράγαλο και αποχώρησε προληπτικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα