Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η παρουσία του Κορδόν στην Αυστρία και η αύρα του Μαρτίνεθ

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η παρουσία του Κορδόν στην Αυστρία και η αύρα του Μαρτίνεθ

Ο Κορδόν

bet365

Ο Αντόνιο Κορδόν ήταν στο πλευρό της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού από τη πρώτη στιγμή της προετοιμασίας στην Αυστρία ενώ η πρώτη ομιλία Μαρτίνεθ είχε το νόημά της. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΑΥΣΤΡΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Δεν είναι μόνο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με το επιτελείο του που έχουν ξεκινήσει ήδη να δουλεύουν με το υλικό που έχουν στον Ολυμπιακό στην Αυστρία. Είναι και ο Αντόνιο Κορδόν, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, που μαζί με συνεργάτες του βρίσκεται στην Αυστρία για να έχει και αυτός μία εικόνα της ομάδας αλλά και των προπονήσεων. Ας μην ξεχνάμε πως επιλογή του Κορδόν ήταν ο Μαρτίνεθ. Και φυσικά ο Κορδόν με τον ρόλο που έχει είναι διαρκώς στο πλευρό της ομάδας, εκτός και εάν βέβαια του προκύψει κάποιο μεταγραφικό ταξίδι.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Η ομιλία

Τώρα από εκεί και πέρα είχε το νόημά της η πρώτη ομιλία του Μαρτίνεθ πριν την προπόνηση, όπου φάνηκε κατά ένα μέρος να εξηγεί προς τους παίκτες του το τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει η ομάδα. Όμως φάνηκε εξαρχής πως ο Ισπανός τεχνικός έχει τη δική του αύρα και θέλει να την περάσει στην ομάδα και φυσικά είναι λογικό και επόμενο η διάθεση και καλή ψυχολογία να είναι στα ύψη σε αυτό το νέο ξεκίνημα και αυτό να αποτυπώνεται ξεκάθαρα. Ο Μαρτίνεθ πάντως δεν μίλησε μόνο ένα λεπτό στους παίκτες του αλλά παραπάνω.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα