Κέρδισε τις εντυπώσεις η επετειακή φανέλα του Ατρομήτου

Κέρδισε τις εντυπώσεις η επετειακή φανέλα του Ατρομήτου

Οι νέες φανέλες του Ατρομήτου

bet365

Τις φανέλες της σεζόν 2023/24 παρουσίασε η ΠΑΕ Ατρόμητος με την επετειακή για τα 100 χρόνια να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Ατρόμητος παρουσίασε στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου τις φανέλες της περιόδου 2023-24 και τον μεγάλο χορηγό του, τη Novibet, η οποία και θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της εμφάνισης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ, Κάτια Κοξένογλου, έδωσε και μια ευχή εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που συνδυάζεται με την επέτειο της συμπλήρωσης 100 ετών από την ίδρυση του Ατρομήτου. «Η ευχή μας είναι ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό θεωρείται επιτυχία για τον σύλλογο στα 100 χρόνια».

Κοξένογλου, Αγγελόπουλος, Κόλμαν και Κορακάκης

Την παράσταση έκλεψε η βασική φανέλα, στα δύο χρώματα μπλε και λευκό που χαρακτηρίζουν τον σύλλογο και με ωραίες λεπτομέρειες, όπως τα αστέρια διαφόρων μεγεθών, τα οποία διακρίνονται σε αυτήν, αλλά και τον αριθμό των χρόνων ιστορίας. Όμορφες είναι και οι μονόχρωμες (μπλε σκούρα και λευκή), όπως και αυτές των τερματοφυλάκων.

Η επετειακή φανέλα του Ατρομήτου

Τις φανέλες παρoυσίασαν τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Νίκος Βέργος, Παναγιώτης Τσιντώτας, Ντένζελ Γιουμπιτάνα, Δημήτρης Τσακμάκης ο αρχηγός Κυριάκος Κιβρακίδης ο Γιώργος Τζοβαρας και ο νεαρός τερματοφύλακας Χρήστος Δήμος.

Οι νέες φανέλες του Ατρομήτου

Στο τέλος της παρουσίασης υπήρξε μια όμορφη κίνηση από την ΠΑΕ Ατρόμητος που έκανε έκπληξη σε ένα πιστό φίλο της ομάδας, τον Μάριο, στον οποίο ο Κρις Κόλμαν έδωσε μία φανέλα και φωτογραφήθηκε μαζί του περιχαρής. Ο αγνός φίλος της ομάδας που ήρθε από την Χαλκίδα συγκίνησε και συγκινήθηκε, μονολογώντας αυθόρμητα: «Τρέμω. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Ο Κόλμαν με φίλο του Ατρομήτου

Να σημειωθεί ότι η συνεργασία της Novibet και της ΠΑΕ Ατρόμητος θα επεκταθεί και εκτός αγωνιστικού χώρου, με ενέργειες που θα ενισχύσουν ευρύτερα την τοπική κοινωνία του Περιστερίου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα