Παναιτωλικός μεταγραφές: Δεν ήταν ικανοποιητική η πρόταση για Μπρούνο Ντουάρτε είπε ο αθλητικός διευθυντής της Κουένκα

...

bet365

Η πρόταση του Παναιτωλικού για τον Μπρούνο Ντουάρτε δεν κρίθηκε ικανοποιητική από την Ντεπορτίβο Κουένκα σύμφωνα με όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λουίς Σαριτάμα.

Το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για τον Μπρούνο Ντουάρτε είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο η πρώτη απόπειρα της ομάδας του Αγρινίου να τα βρει με την Ντεπορτίβο Κουένκα για να τον κάνει δικό της δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λουίς Σαριτάμα η προσφορά του Παναιτωλικού δεν κάλυψε τα «θέλω» του αργεντίνικου συλλόγου ούτε όσο αφορά τον δανεισμό ούτε την οψιόν κι έτσι η πρόταση απορρίφθηκε. Ωστόσο τόνισε πως ο ατζέντης του παίκτη δουλεύει για να φάνει αν θα υπάρξει κάποια βελτιωμένη πρόταση που θα βάλει σε σκέψεις την Κουένκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο απόσπασμα αυτό:

«Είχαμε μία προσφορά από ομάδα της Ελλάδας. Η προσφορά δεν ήταν ικανοποιητική ούτε όσον αφορά το καθεστώς του δανεισμού ούτε εκείνο της οψιόν αγοράς αυτού. Ο ατζέντης του παίκτη εργάζεται για να δούμε αν μπορεί να βελτιωθεί η προσφορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα