ΠΑΟΚ: Το «αντίο» στον Πάμπλο Γκαρσία έπειτα από 15 χρόνια

ΠΑΟΚ: Το «αντίο» στον Πάμπλο Γκαρσία έπειτα από 15 χρόνια

Ο Πάμπλο Γκαρσία γιορτάζει σήμερα

bet365

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε με κάθε επισημότητα τον Πάμπλο Γκαρσία και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα 15 χρόνια κοινής πορείας.

Μετά από 15 χρόνια οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία... χώρισαν. O Ουρουγουανός πήγε στην Θεσσαλονίκη το 2008 ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έμεινε μέχρι το 2014 και από το 2015 ξεκίνησε να ασκεί την προπονητική από τις ακαδημίες του Δικεφάλου του Βορρά, στις ακαδημίες έκανε έργο και... σάρωσε, ενώ τη σεζόν 2020-21 ανέλαβε την πρώτη ομάδα και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μετά από μια διετία στον ΠΑΟΚ Β' ο Γκαρσία αποχώρησε και ανέλαβε τον Πανσερραϊκό, ψάχνοντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα του ως πρώτος τεχνικός στη Super League. Με ανακοίνωση του οι Ασπρόμαυροι αποχαιρέτησαν τον Canario και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του.

«Thank you, Canario

Έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια από τότε που ο Πάμπλο Γκαρσία συναντήθηκε με τον ΠΑΟΚ, σε μια σχέση που δημιούργησε και στους δυο ανεξίτηλες αναμνήσεις. Ήρθε η στιγμή που ο Canario θα χρησιμοποιήσει τα προπονητικά εφόδια που αποκόμισε σε πολλές βαθμίδες της ομάδας μας και σε συνδυασμό με την ευφυΐα και την προσωπικότητά του, θα καθοδηγεί πια την ομάδα του Πανσερραϊκού.

Μαζί του ο συνεργάτης του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, καθώς και οι Βασίλης Πετρόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων), Χάρης Κομσής (γυμναστής) και ο Γιάννης Αμπατζίδης (αναλυτής).

Ο ΠΑΟΚ είναι ευγνώμων και εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα