ΑΕΚ: Ο Γκίνης ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα χρόνο

ΑΕΚ: Ο Γκίνης ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα χρόνο

Ο Παναγιώτης Γκίνης υπογράφει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ

bet365

Νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 υπέγραψε με την ΑΕΚ ο 24χρονος τερματοφύλακας, Παναγιώτης Γκίνης.

Το συμβόλαιο του Παναγιώτη Γκίνη με την ΑΕΚ ολοκληρωνόταν το φετινό καλοκαίρι, με τον 24χρονο Έλληνα τερματοφύλακα να υπογράφει την ανανέωσή του για ακόμη ένα χρόνο, ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Γκίνης βρίσκεται ανάμεσα στους τερματοφύλακες που έχει πάρει μαζί του ο Ματίας Αλμέιδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία μαζί με τους Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη και Θεοχάρη και η συγκεκριμένη εξέλιξη τον τοποθετεί μέσα στην τετράδα των επιλογών για τη θέση στον άσο ενόψει της επόμενης σεζόν. Αντίθετα ο Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος δεν ταξίδεψε στο Μπουργκ-Χαάμστεντε είναι πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Έλληνας γκολκίπερ, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ από το 2017, πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Β με την οποία είχε πραγματοποιήσει έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Γκίνης ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ για τη σεζόν 2023-24.

Ο γεννημένος στις 23/1/1999 Παναγιώτης Γκίνης εντάχθηκε στην ομάδα Κ19 της ΑΕΚ το 2017 και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Απόλλων Σμύρνης. Τη διετία 2019-2021 αγωνίστηκε ως δανεικός σε Ασπρόπυργο και Ιωνικό και πριν δύο χρόνια επέστρεψε για να ενταχθεί στην ΑΕΚ Β και να αγωνιστεί μαζί της σε 18 αγώνες στη Super League 2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα