Ρομάνο: «Υπογράφει για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Μπάμπα»

Ρομάνο: «Υπογράφει για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Μπάμπα»

bet365

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αμπντούλ Μπάμπα Ράχμαν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια, μένοντας ελεύθερος από την Τσέλσι.

Η επιστροφή του Αμπντούλ Μπάμπα Ράχμαν στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Ο Δικέφαλος του Βορρά τα βρήκε με την Τσέλσι για τον τερματισμό του συμβολαίου του 29χρονου Γκανέζου μπακ, ο οποίος αναμένεται να γίνει κάτοικος «Τούμπας» από κοινού με τον Μπουανά Σαμάτα.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο διάσημος μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο Μπάμπα θα τερματίσει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι κοινή συναινέσει και θα υπογράψει στους Θεσσαλονικείς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ως μέρος του deal υπάρχει συμφωνία με την Τσέλσι, η οποία θα έχει λαμβάνειν χρήματα σε περιπτώσεις επίτευξης στόχων που αφορούν την πρώτη χρονιά του συμβολαίου του Μπάμπα.

Ο Μπάμπα Ράχμαν θα αποτελέσει έτσι παρελθόν από τους Λονδρέζους μετά από επτά χρόνια και ισάριθμους δανεισμούς, ένας εξ αυτών στον ΠΑΟΚ το β' μισό της σεζόν 2020-2021, έχοντας μετακινηθεί στους Μπλε σε πρώτο χρόνο το 2015 αντί 26 εκατ. ευρώ προς την Άουγκσμπουργκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα