Ολυμπιακός: Γιατί ο Μπιέλ αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μπιέλ αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μπιέλ αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Πεπ Μπιέλ είναι o ποδοσφαιριστής με τον οποίο ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ήθελε καιρό τώρα να συνεργαστεί και ο Δημήτρης Τομαράς εξηγεί το γιατί!

Το γεγονός ότι το επιτελείο του Κορδόν αλλά και του Μαρτίνεθ έχουν ήδη θέσει εκτός ένα γκρουπ παικτών, εκτός πλάνων δηλαδή, από την ομάδα δείχνει και την προεργασία που έχει γίνει σχετικά με το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού. Σε μία ομάδα το σωστό και το ορθολογικό είναι πρώτα να δεις τι παίκτες έχεις και ποιοι σου κάνουν και ποιοι όχι και μετά να κάνει κάποιος τις επόμενες προσθήκες του.

Πιθανώς να μπορείς να τα κάνεις και τα δύο μαζί όμως ο Ολυμπιακός έχει έναν δεδομένα μεγάλο αριθμό συμβολαίων σε ισχύ και δεν είναι κάτι απλό και μία ιδιαίτερα εύκολη δουλειά. Άρα το όποιο ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού του δεν γίνεται από τη μία ημέρα στην άλλη και πάντα ένα στέλεχος θέλει να είναι σίγουρο για την τελική του επιλογή.

Ο Μαρτίνεθ

Η μεγάλη εκτίμηση του Μαρτίνεθ στον Μπιέλ

Ο Μπιέλ για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι μία τρομερά ποιοτικά λύση. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού είχε ξεχωρίσει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό από την εξαιρετική του παρουσία στην Κοπεγχάγη και δεν είναι μυστικό πως ήθελε τον παίκτη στην Εσπανιόλ. Όπως δεν είναι ένα μυστικό ότι γνώριζε και γνωρίζει τον παίκτη εδώ και αρκετά χρόνια.

Είχε προσπαθήσει να κλείσει δηλαδή για εκεί (για την Εσπανιόλ) τον Μπιέλ, εκτιμώντας σε μεγάλο βαθμό το τι μπορεί να δώσει. Μία τέτοια λεπτομέρεια μπορεί να παίξει ρόλο στη συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό και στο να πάρει ένα καλό πουσάρισμα και μία μεγάλη ώθηση ο Πεπ Μπιέλ.

Ο 26χρονος Μπιέλ σε 39 αγώνες με τον Ολυμπιακό είχε 10 γκολ και 4 ασίστ αλλά όχι καλή απόδοση στο τελευταίο διάστημα της χρονιάς ενώ όμως δεν έπαιζε στην κλασική του θέση. Το σίγουρο είναι πως και ο Μαρτίνεθ και ο Ολυμπιακός θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν ένα τέτοιο επιθετικό εργαλείο για τη νέα χρονιά και έναν παίκτη που το όνομά του συζητιέται και στην Ισπανία από ομάδες που θα τον ήθελαν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.