Βόλος: Στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Βόλος: Στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Ο Βόλος στην Πορταριά για προετοιμασία

bet365

Από την Κυριακή η αποστολή του Βόλου βρίσκεται στην Πορταριά, εκεί όπου για τις επόμενες δέκα μέρες θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην αποστολή ο Κώστας Μπράτσος πήρε 26 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους είναι φυσικά τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Σιαμπάνης, Κίτσος και Γκλάβτσιτς, ενώ μέσα στις επιλογές μπήκε και ο Πίρινεν παρότι ο Φινλανδός στόπερ δεν είχε αρχικά δώσει το «παρών» στην «πρώτη» του Βόλου.

Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν για πρώτη φορά την Κυριακή στο γήπεδο της Πορταριάς, με τον Μπράτσο και το τεχνικό του τιμ να ανεβάζουν από νωρίς στροφές.

Η αποστολή του Βόλου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: Κόστιτς, Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Μύγας, Τάχατος, Άλχο, Λούνα, Κίτσος, Καραγιάννης, Ασλανίδης, Τριαντάφυλλου, Σιέλης, Κρούζλιακ, Μεταξάς, Τσελεμπάκης, Γκάγκι, Γκλάβτσιτς, Πίρινεν, Μωραϊτης, Ντέλετιτς, Παπαθανασίου, Νταϊλάνι, Νταβλαμάνος, Θεοδωρίδης, Μπαριέντος, Τσοκάνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα