ΟΦΗ: Προχωρημένες επαφές για την πώληση του Τοράλ

ΟΦΗ: Προχωρημένες επαφές για την πώληση του Τοράλ

Ο Τοράλ

bet365

Ο Τοράλ δεν θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί δέχθηκαν πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του και υπάρχει προχωρημένη διαπραγμάτευση.

Εξελίξεις στον ΟΦΗ με τον ποιοτικότατο χαφ, Γιαν Τοράλ. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που είχε πέρυσι 8 γκολ και 2 ασίστ σε 25 ματς είναι σε φάση πώλησης από τους Κρητικούς. Ο Τοράλ δεν θα δώσει το παρών στην 1η προπόνηση, διότι υπήρξε πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του και υπάρχει προχωρημένη διαπραγμάτευση. Περισσότερα θα προκύψουν τα επόμενα 24ωρα.

Ο Τοράλ θα φύγει σε ομάδα του εξωτερικού με πώληση και από εκεί και πέρα θα κριθεί η όποια έξτρα ενίσχυση του ΟΦΗ. Σημειώνεται πως ο Τοράλ έχει συμβόλαιο έως το 2024. Επίσης στην πρώτη δεν θα είναι και ο Καμάου που έχει προχωρημένες επαφές για να κλείσει σε ομάδα της Αυστραλίας. Οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται αύριο Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν είναι:

Τερματοφύλακες:

1.Μανδάς
2.Χριστογεώργος
3.Σωτηρίου
4.Σηφάκης

Αμυντικοί:

5.Μαρινάκης
6.Λάρσον
7.Αμπάντα
8.Τοράρινσον
9.Γιαννούλης
10.Πασαλίδης
11.Βούρος
12.Καρώ
13.Γιοχού

Μέσοι:

14.Μεγιάδο
15.Κουτεντάκης
16.Ντιουσέ
17.Νέιρα
18.Ριέρα

Επιθετικοί:

19.Μοσκέρα
20.Γρίβας
21.Θεοδοσουλάκης
22.Φελίπε
23.Γκρόνιγκ
24.Ντίκο
25.Ντουρμισάι
26.Φαλατάχ

Από Κ19:

27.Ζαχαριουδάκης
28.Καλαφάτης
29.Πιστικός
30.Ρολάκης
31.Σημαντηράκης
32.Φαΐτάκης

Υπό δοκιμή:

33.Μοχανάν

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα