Μάξι Γκόμες: «Θα τα βρουν σύντομα Ολυμπιακός-Τράμπζονσπορ», σύμφωνα με τους Τούρκους

Στο «κάδρο» για την επίθεση του Ολυμπιακού και ο Μάξι Γκόμες της Τραμπζονσπόρ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία, Ολυμπιακός και Τράμπζονσπορ αναμένεται να βρουν τη χρυσή τομή για την ολοκλήρωση του deal για τον Μάξι Γκόμες.

Ο Μάξι Γκόμες της Τράμπζονσπορ είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ενώ μάλιστα άλλο δημοσίευμα ήθελε τους Πειραιώτες να βάζουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον Ζίνκερναγκελ.

Σύμφωνα, πάντως, με την ιστοσελίδα aydinlik.com.tr, ο 26χρονος Ουρουγουανός επιθετικός δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της ομάδας και αναμένεται να «αποχωρήσει άμεσα».

Το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει χαρακτηριστικά, δε, πως:

«Ο Γκόμες που πέτυχε 5 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε να τραβήξει την προσοχή του Μπιέλιτσα. Ενώ η διοίκηση ζητά 5 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, η ελληνική πλευρά επιμένει στα 3,5 εκατ. ευρώ. Οι δύο σύλλογοι αναμένεται να βρουν μια μέση λύση για το κόστος μεταγραφής του Γκόμες σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Θυμίζουμε ότι ο Γκόμες είχε με την ομάδα της Τραπεζουντας, 37 συμμετοχές σκοράροντας επτά γκολ και έξι ασίστ σε 2.543 αγωνιστικά λεπτά,

Αναφορικά με τον Μπάρτρα, για τον οποίο επίσης έχει... παίξει το όνομα του Ολυμπιακού, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα:

«Η διοίκηση της Τραμπζονσπόρ σχεδιάζει να πουλήσει και τον αμυντικό Μαρκ Μπάρτρα, μία από τις μεταγραφές της περασμένης σεζόν, σε περίπτωση που έρθει στο σύλλογο μια κατάλληλη προσφορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα