Ο Τζον Ίμπε ζήτησε τόκους 229 ευρώ (!) από τον Άρη, το ίδιο και ο Κώστας Μήτρογλου

Ο Τζον Ίμπε ζήτησε τόκους 229 ευρώ (!) από τον Άρη, το ίδιο και ο Κώστας Μήτρογλου

Newsroom
Ο Μήτρογλου

bet365

Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην εξόφληση των οφειλών απέναντι σε Τζον Ίμπε, Κώστα Μήτρογλου αλλά αμφότεροι ζήτησαν καταβολή και των τόκων όπου στην περίπτωση του πρώτου πρόκειται για το ποσό των 229 ευρώ!

Στον Τζον Ίμπε επιδικάστηκε το ποσό των 250.000 ευρώ από το Πειθαρχικό Όργανο της FIFA και αφού εξοφλήθηκε (σε δόσεις) η συνολική οφειλή με έγγραφο που κοινοποίησε στην ΠΑΕ Άρης ζήτησε τόκους 229 ευρώ, προφανώς, για την καθυστέρηση στην καταβολή της τελευταίας δόσης. Το ποσό καταβλήθηκε κι έτσι έκλεισε και τυπικά αυτό το ζήτημα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος επίσης εισέπραξε το σύνολο της οφειλής και ο οποίος απαίτησε το ποσό των 3.600 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στον τόκο για καθυστερημένη καταβολή των χρημάτων. Η οφειλή απέναντι στον Έλληνα επιθετικό καταβλήθηκε σήμερα (30/6) ούτως ώστε οι Θεσσαλονικείς να μην έχουν το παραμικρό ζήτημα με το Financial Fair Play, προφανώς όμως δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για τη συμπεριφορά των δύο ποδοσφαιριστών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα