Ο μάνατζερ του Οζντόεφ έκανε στροφή 180 μοιρών, αλλά ο ΠΑΟΚ κοιτάζει προς άλλους χαφ

Ο μάνατζερ του Οζντόεφ έκανε στροφή 180 μοιρών, αλλά ο ΠΑΟΚ κοιτάζει προς άλλους χαφ

Ο μάνατζερ του Οζντόεφ μίλησε για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ανοικτό παραμένει το θέμα του κεντρικού χαφ που θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο μάνατζερ του Οζντόεφ μίλησε για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές με μεταγραφικούς στόχους, χωρίς πάντως να έχει προχωρήσει στο τελικό στάδιο με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές, που θα ήθελε ο Ραζβάν Λουτσέσκου να τους έχει άμεσα στη διάθεσή του.

Σ’ ότι αφορά τον κεντρικό μέσο οι «ασπρόμαυροι» έχουν κινηθεί προς τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις, έχοντας ξεχωρίσει τους Σουαλίχο Μεϊτέ, Εντού Εσπόζιτο και Μαγκομέντ Οζντόεφ, μάλιστα και γι’ αυτή την κομβική θέση υπάρχει και μια ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή, όχι του Βιγιάρ που θέλησε αρχικά να αποκτήσει από τη Ρόμα.

Στην υπόθεση του Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ανζόρ Γκαργκάεφ, έκανε στροφή 180 μοιρών. Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωνε πως όποια ομάδα θέλει τον πελάτη του θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με την Καραγκιουμρούκ, ενώ σε νέες του δηλώσεις έκανε λόγο για συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον πελάτη του και πρόταση του «Δικεφάλου» στην ομάδα, χωρίς να έχουν γίνει διαπραγματεύσεις:

«Ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον Μάγκομεντ. Μίλησαν μαζί του οι εκπρόσωποι του συλλόγου για τους προσωπικούς όρους. Τώρα το ζήτημα είναι τα χρήματα με τα οποία θα είναι έτοιμη η Καραγκουμρούκ να τον αφήσει να φύγει. Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος, έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση και υπάρχουν διαπραγματεύσεις που μπορεί να καταλήξουν σε κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Ρώσου ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα