Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν, τα παιδιά του και η επιστροφή στις... εργοστασιακές ρυθμίσεις

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν, τα παιδιά του και η επιστροφή στις... εργοστασιακές ρυθμίσεις

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του οικογενειακού κλίματος στον Παναθηναϊκό, δίνει πάντα το καλό παράδειγμα κουβαλώντας ακόμη και τις εστίες και ψυχολογικά έχει αφήσει πίσω το φινάλε της περσινής σεζόν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και μια διετία είναι μια οικογένεια και αυτό πρώτα και κύρια οφείλεται στη παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός σε κάθε προπόνηση, σε κάθε άσκηση, πριν και μετά το καθημερινό πρόγραμμα είναι ο μπαμπάς της μεγάλης ''πράσινης'' οικογένειας.

Στοργικός και χαμογελαστός όταν πρέπει αλλά και αυστηρός όταν το απαιτούν οι συνθήκες. Πάνω από όλα, όμως, δίκαιος και πάντα δίνοντας το καλό παράδειγμα, πάντα βάζοντας μπροστά το σύνολο.

Δεν θα δεις πολλούς προπονητές να βοηθούν σε κουβάλημα της εστίας, όπως έγινε για παράδειγμα χθες. Ούτε να ασχολούνται μαζί με το υπόλοιπο staff της ομάδας να φτιάξουν μαζί κάποια ''πιατάκια'' της προπόνησης που χάλασαν. Ο Γιοβάνοβιτς σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει αυτό που θέλει από κάθε παίκτη του. Το ''εμείς να μπαίνει πάντα πάνω από το εγώ''.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Κάτι ακόμη πολύ σημαντικό; Ο 61χρονος κόουτς επέστρεψε στις βασικές ποδοσφαιρικές... εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Το φινάλε της περσινής σεζόν το βίωσε πάρα πολύ έντονα, ήταν σκασμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μιλιόταν.

Λογικό κι επόμενο ήταν, με την κατάληξη που είχε μια σεζόν, στην οποία ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος στο μεγαλύτερο διάστημά της και έγιναν διάφορα για να μην κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα. Αποκορύφωμα η ιστορία με τον Covid 19 και η κωμική αναβολή των 24 ωρών.

Το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπό του και μαζί αυτή η τεράστια όρεξη που έχει για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε τίτλους και σε επιτυχίες στην Ευρώπη. Και όταν ο Ιβάν είναι έτσι, τούτο αποτελεί το καλύτερο μαντάτο για τον σύλλογο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Εξάλλου τόσα χρόνια στους πάγκους και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος αρκετές φορές ''οι λύπες είναι πολύ περισσότερες από τις χαρές που διαρκούν λίγο, το παν είναι να μπορείς να το διαχειριστείς''.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα