Άρης: Θέλει να «τελειώσει» τρεις μεταγραφές πριν την αναχώρηση για Βουλγαρία

Άρης: Θέλει να «τελειώσει» τρεις μεταγραφές πριν την αναχώρηση για Βουλγαρία

Ο Άρης

bet365

Μετά το πενθήμερο στο Ισραήλ, η αποστολή του Άρη επέστρεψε στη βάση της κι ενόψει της αναχώρησής της (1/7) για τη Βουλγαρία ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα προσδοκεί να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον τρεις ακόμη μεταγραφικές κινήσεις.

Το πρόγραμμα των «κίτρινων» κατά την παραμονή τους στο Ισραήλ περιλάμβανε προπονήσεις και δύο φιλικές αναμετρήσεις προπονητικού χαρακτήρα με τη Μακάμπι Χάιφα όπου στην πρώτη επικράτησε με 1-0 και στη δεύτερη ηττήθηκε με σκορ 4-1. Οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έως και το Σάββατο (1/7) όπου έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής για τη Βουλγαρία για το φιλικό παιχνίδι με την Μπότεβ Πλοβντίβ. Οι «κίτρινοι» θα παραμείνουν στο Μπάνσκο έως και τις 5 Ιουλίου δίχως επί του παρόντος να έχει προγραμματιστεί και δεύτερη φιλική αναμέτρηση.

Το στοίχημα των ημερών είναι ο εμπλουτισμός της αποστολής με τουλάχιστον τρεις ακόμη παίκτες. Αν δηλαδή επίκειται η αποχώρηση του Μάρβιν Πίρσμαν για την Ολλανδία και για λογαριασμό της Γκρόνινγκεν, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα προσδοκεί – εντός της εβδομάδας – να τελειώσουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφικές υποθέσεις ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή και φυσικά να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Για την ακρίβεια, θέλει να «τελειώσει» με τον αντικαταστάτη του Πίρσμαν στο αριστερό άκρο της άμυνας και φυσικά να προστεθούν δύο wingers.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα