Πινέδα: «Η Θέλτα θέλει να τον πουλήσει στην ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου», σύμφωνα με τη «Faro de Vigo»

Ο MVP της AEK που επέλεξαν οι αναγνώστες του Gazzetta

bet365

Δημοσίευμα από το Βίγκο αναφέρει ότι η Θέλτα ετοιμάζεται να πουλήσει τον Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ και θέλει να το κάνει μέχρι το τέλος του μήνα για οικονομικούς λόγους.

Όλα δείχνουν πως ο Ορμπελίν Πινέδα θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ, ως μόνιμο πια μέλος της μετά τον μονοετή δανεισμό του από τη Θέλτα.

Τις τελευταίες ώρες τα μηνύματα που λαμβάνει η Ένωση για την αγορά του είναι αισιόδοξα και όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο «Faro de Vigo», ο ισπανικός σύλλογος ευελπιστεί πως θα ολοκληρώσει την πώλησή του στους πρωταθλητές Ελλάδος μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ο λόγος είναι πως η Θέλτα ψάχνεται για 1-2 πωλήσεις μέχρι το τυπικό τέλος της τρέχουσας κανονικής περιόδου ώστε να ισορροπήσει τη ζυγαριά των οικονομικών της και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Βίγκο, «την αρχή θα κάνουν ο Πινέδα στην ΑΕΚ και ο Χάβι Γκαλάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης».

Υπενθυμίζεται ότι τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως το ποσό της μεταγραφής θα κυμανθεί μεταξύ 6 και 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα