Μπακαμπού: Έκλεισε για δυο χρόνια στην Αλ Νασρ

Μπακαμπού: Έκλεισε για δυο χρόνια στην Αλ Νασρ

Νίκος Κικίδης
Ο Μπακαμπού

bet365

Στην Αλ Νασρ Ντουμπάι φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σεντρικ Μπακαμπού, με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως συμφώνησε με τους Ασιάτες για διετές συμβόλαιο.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέντρικ Μπακαμπού!

Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Κονγκολέζος φορ συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με την Αλ Νασρ Ντουμπάι και ετοιμάζεται πλέον να εγκαταλείψει την Ευρώπη για χάρη της.

Ο πρώτος σκόρερ της Super League άλλωστε ήταν ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα της αρεσκείας του μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και τελικά αποφάσισε να δεχτεί την πλουσιοπάροχη προσφορά της ασιατικής ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο 32χρονος είχε υπογράψει τον περασμένο Σεπτέμβρη στους «ερυθρόλευκους» ως ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και στο λιμάνι κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα