ΑΕΚ: Σπάνε τα κοντέρ τα διαρκείας, 35% πάνω σε σχέση με πέρυσι

ΑΕΚ: Σπάνε τα κοντέρ τα διαρκείας, 35% πάνω σε σχέση με πέρυσι

OPAP Arena

bet365

Το... κιτρινόμαυρο αμόκ για ένα εισιτήριο διαρκείας στην OPAP Arena συνεχίζεται κλείνοντας το πρώτο δεκαήμερο ανανέωσης των περσινών κατόχων!

Η δίψα των οπαδών της ΑΕΚ να κλείσουν και φέτος μια θέση στην OPAP Arena είναι τεράστια, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα 24ωρα που άνοιξε το σύστημα για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023/24.

Το κιτρινόμαυρο αμόκ συνεχίζεται με τα διαρκείας να κινούνται σε ρυθμούς sold-out, κάτι που εξακολουθεί να υφίσταται μετά τη συμπλήρωση δέκα ημερών από τη στιγμή που ξεκίνησε το δικαίωμα των ανανεώσεων των περσινών κατόχων.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή λοιπόν, έπειτα από ένα δεκαήμερο, σε σύγκριση με το περσινό αντίστοιχο διάστημα, τα διαρκείας παρουσιάζουν αύξηση της τάξεως του 35%!

Όπως γίνεται αντιληπτό μιλάμε για μια σημαντική αύξηση με τους περσινούς κατόχους να έχουν σπεύσει ήδη να διατηρήσουν την παρουσία τους στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δουν και τη νέα σεζόν τους αγώνες της νταμπλούχας ΑΕΚ από κοντά.

Θυμίζουμε πως μέχρι τις 27 Ιουνίου οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώνουν το διαρκείας τους στην OPAP Arena για Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα