Ράσταβατς: Είναι στην Ελλάδα και βάζει στην τελική ευθεία την έναρξη της προετοιμασίας

Ράσταβατς: Είναι στην Ελλάδα και βάζει στην τελική ευθεία την έναρξη της προετοιμασίας

rastavac

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης διανύουν τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης με τον Ράσταβατς και το επιτελείο του να σχεδιάζουν την έναρξη των προπονήσεων.

Την Δευτέρα (26/6), το Κολοκοτρώνης θα γεμίσει και πάλι. Ο Αστέρας θα αρχίσει να ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, που θέλει να τον βρει σαφώς πιο βελτιωμένο σε σχέση με πέρυσι.

Ο Ράσταβατς είναι στην Ελλάδα από χθες το βράδυ, θα μείνει για λίγο στην Αθήνα και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Τρίπολη ώστε να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Όσον αφορά στο σχεδιασμό της ομάδας, η ομάδα θέλει να κλείσει άμεσα τον αντικαταστάτη του Τασουλή ως μπακ απ του Άλβαρες για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλα και τον επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Μάντζη και Κωστέα. Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός παίκτη που θα παίζει στο "8" και ενός στο "10".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα