Ολυμπιακός: Η Νόρτζελαντ ανακοίνωσε φιλικό με τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός: Η Νόρτζελαντ ανακοίνωσε φιλικό με τους «ερυθρόλευκους»

Newsroom
οσφπ

bet365

Η πρώτη ομάδα με την οποία παίξει σε φιλικό στην Αυστρία έγινε γνωστή για τον Ολυμπιακό και αυτή είναι η Νόρτζελαντ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην εποχή του «Ντιέγκο Μαρτίνεθ» καθώς ο Ισπανός προπονητής πάτησε σε ελληνικό χώμα και ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Παράλληλα σηκώνει... μανίκια για να χτίσει την ομάδα που θα επαναφέρει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή έχοντας στο πλάι του τον Αντόνιο Κορδόν.

Όσον αφορά την προετοιμασία στην Αυστρία, όπου ο Ολυμπιακό θα ταξιδέψει στις 5 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 20 του ίδιου μήνα, έγινε γνωστή η πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση εκεί.

Συγκεκριμένα στην ίδια χώρα θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Νόρτζελαντ η οποία έκανε γνωστές τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει και οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανάμεσα σε αυτές και θα τεθούν αντιμέτωποι στις 14 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα