ΠΑΣ Γιάννινα: Οι εργασίες για τον αγωνιστικό χώρο στο ΠΕΑΚΙ (vid)

Το ΠΕΑΚΙ

bet365

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου που χρησιμοποιεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ και τα έργα θα τελειώσουν μέσα στον Αύγουστο.

Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε από το ξεκίνημα των έργων για την αναβάθμιση των γηπέδων που χρησιμοποιεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ.

Η πρώτη εβδομάδα είχε τα προβλήματά της λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και των βροχοπτώσεων αλλά οι εργασίες συνεχίζονται. Ένα βασικό πρόβλημα - εκτός από το ότι ήταν σε εξέλιξη η Πανηπειρωτική έκθεση - ήταν πως λόγω καιρού δεν ήταν εφικτό να γίνεται ασφαλής διέλευση των φορτηγών για την απομάκρυνση των χωμάτων. Τα έργα θα ολοκληρωθούν μέσα στον Αύγουστο. Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες του Super FM αλλά και το βίντεο.

Super-FM.gr

@Photo credits: Οι φωτογραφίες είναι από το site του Super - FM όπως και το βίντεο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα