ΠΑΟΚ: Οι Αυστριακοί της Ζάλτσμπουργκ βάζουν τον Χάαλαντ και τον Μανέ μπροστά, για να πείσουν τον Κωνσταντέλια!

ΠΑΟΚ: Οι Αυστριακοί της Ζάλτσμπουργκ βάζουν τον Χάαλαντ και τον Μανέ μπροστά, για να πείσουν τον Κωνσταντέλια!

bet365

Αυστριακά δημοσιεύματα αναφέρονται στο «πρέσινγκ» της Ζάλτσμπουργκ προς τον ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν απορρίψει και τη δεύτερη πρόταση της αυστριακής ομάδας.

Η ιστοσελίδα «sn.at» στέκεται περισσότερο στην ενασχόληση του αθλητικού διευθυντή της Ζάλτσμπουργκ, Κρίστοφ Φρόιντ, στην υπόθεση του 20χρονου Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, καθώς την ίδια περίοδο, εκτός από την Ελλάδα, οι Αυστριακοί έχουν «ρίξει δίχτυα» σε Σουηδία, Ισπανία και Τσεχία,

«Η Ζάλτσμπουργκ αναζητά τον επόμενο σούπερ σταρ», αναφέρει ο τίτλος του θέματος με κεντρική φωτογραφία τον Γιάννη Κωνσταντέλια και επισημαίνει ότι:

Αυστριακό δημοσίευμα για τον Κωσνταντέλια

«Η Ζάλτσμπουργκ έχει κάνει εξαιρετικό όνομα ως “εργοστάσιο” ταλέντων. Η λίστα των παικτών που χρησιμοποίησαν τους επί σειρά πρωταθλητές Αυστρίας ως σκαλοπάτι για μια μεταγραφή σε κορυφαία ομάδα είναι μεγάλη. Ονόματα όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ ή ο Σάντιο Μανέ βρίσκονται στην κορυφή. Ο αθλητικός διευθυντής της Ζάλτσμπουργκ, Κρίστοφ Φρόιντ, ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί αυτόν τον έπαινο. Ο 45χρονος αθλητικός διευθυντής αυτή τη στιγμή σχεδιάζει την ομάδα για την ερχόμενη σεζόν - και έχει μερικά από τα κορυφαία ταλέντα στις πρώτες θέσεις της λίστας του», σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και στη συνέχεια στέκεται στις προσπάθειες της Αυστριακής ομάδας για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Κρίστοφ Φρόιντ είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ που έχει στήσει η Ζάλτζμπουργκ και αφορά το δίκτυο ανεύρεσης ταλέντων, με τους ανθρώπους της ομάδας, να περιμένουν να δουν τον ταλαντούχο Ελληνα ποδοσφαιριστή στις αναμετρήσεις της Εθνικής απέναντι σε Ιρλανδία και Γαλλία, ενώ όπως σημειώνεται στον Αυστριακό Τύπο, η υπόθεση Κωνσταντέλια θα συζητηθεί εκ νέου στις τάξεις της Red Bull Ζάλτσμπουργκ και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον ΠΑΟΚ, που έχει απορρίψει, ήδη, την πρόταση του περασμένου Ιανουαρίου, αλλά και τη νέα ενόχληση πριν από λίγες ημέρες των Αυστριακών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα