Ο Τσιντώτας αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και ετοιμάζεται για Ατρόμητο

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας

bet365

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί και επίσημα ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος έχει δεχθεί κρούση από τον Ατρόμητο.

Τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος όπως έχετε ενημερωθεί από το Gazzetta βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ατρόμητο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΠΑΣ, ευχαρίστησε τους Γιαννιώτες, τους οποίους βοήθησε να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία.

Με ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Αποχαιρετώ τον ΠΑΣ Γιάννινα με αγάπη, σεβασμό και ικανοποίηση για το διάστημα που βρέθηκα σε αυτή την ιστορική ομάδα.

Μαζί με τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο πετύχαμε τον βασικό στόχο της σεζόν και αυτό είναι που κρατάμε στο τέλος. Μέσα από την ομάδα πέτυχα και εγώ αυτό που είχα ως προσωπικό στόχο.

Φεύγοντας εύχομαι τα καλύτερα.

Σας ευχαριστώ όλους!».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα