Τσούμπερ: «Σωστή η απόφασή μου να μην πάω στο Μουντιάλ»

Newsroom
Ο Τσούμπερ μετά το γκολ με τον Άρη

bet365

Ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ μίλησε για την απόφαση που πήρε και «έχασε» το Μουντιάλ, με σκοπό να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε εκείνο το διάστημα.

Για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα της Ελβετίας ενόψει των αγώνων με Ανδόρα και Ρουμανία στις 16/6 και 19/6 αντίστοιχα, αλλά και την απόφασή του ώστε να «χάσει» το Μουντιάλ του Κατάρ με σκοπό να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε εκείνο το διάστημα, μίλησε ο Στίβεν Τσούμπερ στα media της χώρας του. «Ηταν η μόνη σωστή απόφαση. Ηταν ενδιαφέρον για μένα να βρεθώ στη θέση του φιλάθλου. Υπέφερα μαζί τους και έδινα οδηγίες στην οθόνη», σχολίασε σχετικά ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ.

Ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στη θέση που του αρέσει να παίζει. «Δεν έφτασα μέχρι την εθνική, απλά για να βρίσκομαι εδώ. Πάντα είχα αυτή την προσέγγιση για το γκολ και κατάφερα να το κάνω περισσότερο σε αυτόν τον πιο επιθετικό ρόλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα