Λαμία: Στη «φυλακή» του Αλκμάαρ που ήταν πέρσι η ΑΕΚ θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Λαμία

bet365

Στην Ολλανδία θα ταξιδέψει η Λαμία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενώ η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 05/07.

Ο σχεδιασμός της Λαμίας προχωράει με γοργούς ρυθμούς και ήδη παίρνει μορφή από ποιους ποδοσφαιριστές θα αρχίσει η σεζόν ως βάση για να ακολουθήσουν οι μεταγραφές.

Παράλληλα οι άνθρωποι της Λαμίας έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω και το κομμάτι της προετοιμασίας καθώς το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Ολλανδία.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου θα γίνει στις 5/7 και στις 17 του ίδιου μήνα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του συλλόγου για το Άλκμααρ της Ολλανδίας όπου θα μείνει μέχρι και τις 30/07.

Εκεί θα μείνει στο ξενοδοχείο «Fallon» το οποίο είναι γνωστό και η «ξενοδοχείο-φυλακή», όπου είχε μείνει πέρσι η ΑΕΚ για την καλοκαιρινή της προετοιμασία. Εκεί μπήκαν και οι βάσεις της Ένωσης για την κατάκτηση του νταμπλ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα