ΑΕΚ: Η επιλογή νέου προπονητή στη Θέλτα και ο Πινέδα

ΑΕΚ: Η επιλογή νέου προπονητή στη Θέλτα και ο Πινέδα

Δημήτρης Βέργος
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα έχει ανοίξει για την ΑΕΚ από τις αρχές της εβδομάδας και σίγουρα αναμένεται με ενδιαφέρον η επιλογή του νέου τεχνικού της Θέλτα για να φανεί αν και κατά πόσο θα επηρεάσει το «καυτό» θέμα που αφορά το μέλλον του 27χρονου Μεξικανού χαφ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν είχατε διαβάσει πως η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα μόλις ξεκίνησε για την ΑΕΚ και είναι άγνωστο πόσο θα κρατήσει και αν οι προσπάθειες που θα κάνει η Ένωση θα είναι αρκετές για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον 27χρονο Μεξικανό χαφ. Ο οποίος φυσικά και θα ψηνόταν με την ευρωπαϊκή προοπτική της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Το πιο σημαντικό, όπως τονίσαμε, είναι η Θέλτα και ο πρόεδρός της, Κάρλος Μουρίνιο να εκφράσουν τα «θέλω» τους για τον Πινέδα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε το γεγονός ότι ο «Όρμπε» αποτελεί αδυναμία του ισχυρού άνδρα του συλλόγου από το Βίγο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βέβαια η νούμερο ένα προτεραιότητα για τη Θέλτα είναι η επιλογή του νέου προπονητή.

Εδώ και μερικές ώρες ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν και η Θέλτα βρίσκεται στην αναζήτηση του ανθρώπου που θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Μέσα στα ονόματα που συνδέονται με τον πάγκο των Γαλιθιάνων είναι και εκείνα των Ιραόλα και Ντιέγο Μαρτίνεθ. Η επιλογή του νέου προπονητή λοιπόν θα δείξει και πόσο θα επηρεάσει τις εξελίξεις πάνω στην υπόθεση του Πινέδα το επόμενο διάστημα καθώς ο εκλεκτός θα εκφράσει τις σκέψεις του για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά για τα ποσά των 6 εκατ. ευρώ και άνω που εικάζουν στο Μεξικό ότι θα ζητούσε η Θέλτα σε περίπτωση που έπαιρνε απόφαση να πουλήσει τον «Μαγίτο», αυτό που μπορεί να τονιστεί είναι ότι ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να ειπωθεί με ασφάλεια οτιδήποτε τέτοιο, από τη στιγμή ειδικά που ο ισπανικός σύλλογος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον του Πινέδα.

Επίσης, αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι ο Πινέδα θα έχει υποχρεώσεις με το Μεξικό στο Gold Cup ξεκινώντας από τις 26 Ιουνίου. Και σε περίπτωση που η Εθνική του ομάδα προχωρήσει στη διοργάνωση, τότε ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμος μέχρι τα μέσα Ιουλίου, όποια κι αν είναι η εξέλιξη που θα έχει να κάνει με το μέλλον του μέχρι τότε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα