Νούνιες: «Θέλω να αφήσω το αποτύπωμά μου στην Εθνική της Κόστα Ρίκα»

Newsroom
nunez

bet365

Ο Κρίστοφερ Νούνες της Λαμίας έδειξε αποφασισμένος να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν και επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στην Εθνική του ομάδα μετά από τρία και πλέον έτη επέστρεψε ο Κρίστοφερ Νούνιες, καθώς ο χαφ της Λαμίας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κόστα Ρίκα για το επερχόμενο Gold Cup. Ο 26χρονος μέσος μίλησε σε media της χώρας του και έδειξε αποφασισμένος να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν. «Αισθάνομαι άνετα. Με τους συμπαίκτες έχουμε μεγάλο κίνητρο, ανυπομονώ να ξεκινήσω και αφού έχω ωριμάσει και έχω μάθει πολλά, ελπίζω να αφήσω το αποτύπωμά μου στην εθνική ομάδα», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ρωτήθηκε και για την πρόσφατη επίσκεψη του Λουίς Σουάρες, προπονητή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, στη χώρα μας, ώστε να τον δει από κοντά. «Εμεινα έκπληκτος!. Μιλήσαμε λίγο για το ποδόσφαιρο της Κόστα Ρίκα για το οποίο έχω πολύ καλή εντύπωση και ήταν πολύ χρήσιμο. Την επόμενη μέρα είδε το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μου και νομίζω ότι η απόδοσή μου συνέβαλε στο να κληθώ στην Εθνική».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα