Σπόραρ: «Η σεζόν ήταν σχετικά επιτυχημένη, την επόμενη χρονιά θα πολεμήσουμε ξανά για τον τίτλο»

Σπόραρ: «Η σεζόν ήταν σχετικά επιτυχημένη, την επόμενη χρονιά θα πολεμήσουμε ξανά για τον τίτλο»

Ο Εμβιλά

bet365

Ο Άντρατζ Σπόραρ παραχώρησε δηλώσεις στο περιθώριο της προετοιμασίας που κάνει με την εθνική Σλοβενίας και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η σεζόν του Παναθηναϊκού ήταν σχετικά επιτυχημένη ενώ τη νέα σεζόν αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν και πάλι για τον τίτλο.

Ο Άντρατζ Σπόραρ κλήθηκε να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος της προπόνησής του με την εθνική Σλοβενίας στην προετοιμασία της οποίας έχει ενταχθεί ενόψει των παιχνιδιών της για το Nations League τον Ιούνιο μαζί με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, Βέρμπιτς και Τσέριν.

Μεταξύ των ρωτήσεων που κλήθηκε να απαντήσει ο Σλοβένος επιθετικός ήταν και για την σεζόν που πέρασε στον Παναθηναϊκό. Εκείνος τόνισε πως ήταν σχετικά μία επιτυχημένη σεζόν, ακόμα κι αν τελικά δεν κατακτήθηκε ο τίτλος και υποσχέθηκε πως του χρόνου η ομάδα θα δώσει ξανά τη μάχη της για να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά το απόσπασμα αυτό:

«Αυτή η σεζόν ήταν σχετικά επιτυχημένη. Το να γίνουμε πρωταθλητές δεν ήταν πρωταρχικός στόχος μας, αλλά ήμασταν στην πρώτη θέση σχεδόν για όλη τη σεζόν πρακτικά. Μέχρι δύο γύρους πριν από το τέλος της σεζόν. Θέλαμε να πετύχουμε, αλλά στο τέλος η ΑΕΚ κέρδισε περισσόστερους πόντους. Θα έπρεπε να τους δοθούν συγχαρητήρια. Την επόμενη χρονιά θα πολεμήσουμε ξανά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα