Γιόνσον: Από το δισταγμό στην καλύτερη απόφαση της ζωής του!

Γιόνσον: Από το δισταγμό στην καλύτερη απόφαση της ζωής του!

Ο Γιόνσον έκανε τη διαφορά στη φετινή σεζόν της ΑΕΚ

bet365

Ο Δανός μέσος των νταμπλούχων είναι η μεγαλύτερη απόδειξη διαφοράς του περσινού καλοκαιριού της ΑΕΚ με το φετινό χάρη βέβαια και σε όσα πέτυχαν οι «κιτρινόμαυροι»!

Η περίπτωση του Γενς Γιόνσον είναι η απόλυτη απόδειξη για το πόσο άλλαξε η προοπτική που δίνει τούτο το καλοκαίρι η ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές που πλέον θέλουν να 'ρθουν να παίξουν για αυτή, συγκριτικά με το τι συνέβαινε πέρυσι τέτοιο καιρό, που ο Κονέ κατά κύριο λόγο, αλλά και ο Κουχάρσκι (και το ίδιο το club με την βοήθεια του Αλμέιδα) έπρεπε να δίνουν αγώνα για να αποσπάσουν το ναι ενός ποδοσφαιριστή που ήθελαν. Ήταν τέτοιο το σίριαλ, μικρό αλλά με έντονη δράση να σημειώσω, του Δανού χαφ που ερχόταν από την La Liga με ότι αυτό συνεπάγεται και έπρεπε να πειστεί να πει το «ναι» σε μια ομάδα δίχως ευρωπαϊκή προοπτική, που άλλαζε τον έναν προπονητή πίσω από τον άλλο και μοναδικό θετικό γεγονός, το νέο της γήπεδο που θα έμπαινε σε αυτό στη διάρκεια της σεζόν.

Από τούτο το site είχατε διαβάσει αποκλειστικά την πρώτη άφιξή του, εκείνη στις 24 Ιουνίου για να πειστεί να 'ρθει στην ΑΕΚ και το τριήμερο που πέρασε στην πρωτεύουσα μας για να τσεκάρει όσα χρειαζόταν, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα ήθελε τον Δανό ποδοσφαιριστή με μεγάλη ...λύσσα. Νομίζω απόλυτα δικαιολογημένα και σωστά απ' όσα είδαμε από τον σούπερ χαφ των νταμπλούχων. Ο Γιόνσον τότε ήταν προβληματισμένος και το λιγότερο διστακτικός για να πει το ναι. Έφτασε στη χώρα μας συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, το σκυλάκι τους και έζησαν ένα διήμερο στην Αθήνα προκειμένου να πάρουν μια γεύση και να δουν αν θα πειστούν από τη ζωή οι δυο τους, από τις εγκαταστάσεις και το πρότζεκτ που του παρουσίαζαν ο ίδιος ο Γιόνσον για την καριέρα του.

Ένα χρόνο μετά και έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, λίγο πριν την απόλυτη κυριαρχία αφού η ομάδα κέρδισε και το Κύπελλο Ελλάδας Νovibet, έξω από τα μπουζούκια όπου γλέντησαν οι «κιτρινόμαυροι» την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, συναντήσαμε τον Γιόνσον και τον ρωτήσαμε σχετικά: «τελικά; Ήταν σωστή η απόφασή σου να 'ρθεις στην ΑΕΚ; Γιατί γνωρίζω ότι το σκέφτηκες αρκετά και δεν είχες αποφασίσει όταν ήρθες την πρώτη φορά στην Αθήνα». Εκείνος χαμογέλασε και αποκρίθηκε «πόσο δίκιο έχεις, έτσι ήταν ακριβώς, ήθελα να το ψάξω πέρυσι τέτοια εποχή, δεν ήμουν καθόλου σίγουρος, το αντίθετο. Αλλά τελικά αφού με ρωτάς: η καλύτερη απόφαση που 'χω πάρει στην ποδοσφαιρική μου ζωή»!

Τα δήλωσε και στην πατρίδα του αν κάποιος δεν πιστεύει εμένα. «Τελικά είναι μια φανταστική εμπειρία η Ελλάδα και η ΑΕΚ. Είχα πολύ μεγάλες ανησυχίες πριν έρθω, αλλά τώρα κατάλαβα ότι η Αθήνα είναι η πιο cool πόλη και η ΑΕΚ μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι σημαντικό να είσαι σε σύλλογο που παίζει για τίτλους και πρωταγωνιστεί. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο», δήλωσε μεταξύ άλλων αποθεωτικών αναφορών στη χώρα μας και στην ΑΕΚ και τον κόσμο της στην ιστοσελίδα Bold.dk. Ο Δανός μέσος των νταμπλούχων συνιστά την απόδειξη διαφοράς του περσινού καλοκαιριού με του φετινού και αυτό θα φανεί και στα μεταγραφικά των πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας, αφού φέτος είναι πολύ πιο εύκολο να φέρεις παίκτες (υπάρχει ήδη νταμπλ και προοπτική Champions League)...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα