ΠΑΟΚ: Η Σαχτάρ αγοράζει και κρατάει τον Λούκας Τέιλορ

ΠΑΟΚ: Η Σαχτάρ αγοράζει και κρατάει τον Λούκας Τέιλορ

Ο Λούκας Τέιλορ παραμένει στη Σαχτάρ

bet365

Η ουκρανική ομάδα αποφάσισε να ενεργοποιήσει την ρήτρα που είχε στο συμβόλαιο δανεισμού του Λούκας Τέιλορ και θα διατηρήσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό στο ρόστερ της.

Την ώρα που πολλά ουκρανικά ΜΜΕ έγραφαν σήμερα (6/6) ότι ο Λούκας Τέιλορ επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του δανεισμού του, η Σαχτάρ Ντόνετσκ αποφάσισε να κρατήσει τον 28χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό στο ρόστερ της, που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Η ουκρανική ομάδα θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού του και μ’ ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ θα διατηρήσει τον Τέιλορ, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα του Ντόνετσκ μέτρησε 16 συμμετοχές, με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Σύμφωνα με το «G Esporte», ο 28χρονος Βραζιλιάνος παίκτης πέτυχε τους στόχους που υπήρχαν στο συμβόλαιο του και αφορούσαν τα λεπτά συμμετοχής και την κατάκτηση τίτλων και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα.

Ένας σημαντικός «πονοκέφαλος» φεύγει για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν υπολογιζόταν στο σχεδιασμό της νέας σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα