Footmercato: «Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ο Στίβεν Μορέιρα» (vids)

«Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ο Στίβεν Μορέιρα»

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα γαλλικού μέσου, ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως προτεραιότητα για την θέση του δεξιού μπακ, τον Στίβεν Μορέιρα.

Το «Footmercato» ανέφερε σε αποκλειστικό του δημοσίευμα πως ο Στίβεν Μορέιρα της Κολόμπους Κρου αποτελεί τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Ο 28χρονος Γάλλος δεξιός μπακ, που έχει διαβατήριο και από το Πράσινο Ακρωτήριο δεσμεύεται αυτή τη στιγμή με συμβόλαιο με την αμερικανική ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023. Ο υπαρχηγός της Κολόμπους Κρου φαίνεται λοιπόν πως έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γαλλικού μέσου, εκείνο το κλαμπ που τον έχει κάνει προτεραιότητά του για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Στίβεν Μορέιρα στην τρέχουσα σεζόν του MLS έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές όντας βασικός για την ομάδα του κι έχει δώσει και δύο ασίστ σε 1.406 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα