Ολυμπιακός: Για πρόταση της Σαμσουνσπόρ για Μπακαμπού κάνουν λόγο οι Τούρκοι

Ολυμπιακός: Για πρόταση της Σαμσουνσπόρ για Μπακαμπού κάνουν λόγο οι Τούρκοι

Newsroom
Ο Μπακαμπού

bet365

Τούρκος δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Σαμσουνσπόρ έκανε πρόταση στον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ο Σαλίμ Μανάβ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε γνωστό πως η τουρκική Σαμσουνσπόρ κατέθεσε πρόταση στον Σεντρίκ Μπακαμπού, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχει συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας.

Η τουρκική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας εξασφαλίζοντας την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και θέλει να παρουσιαστεί ενισχυμένη τη νέα σεζόν.

Ο ελεύθερος πρώτος σκόρερ της ελληνικής Superleague αποτελεί μία πολύ ελκυστική επιλογή και γι' αυτό έκαναν ήδη την κρούση της προκειμένου να αποσπάσουν την υπογράφη τους. Την φετινή σεζόν ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός πραγματοποίησε 40 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού σκοράροντας 18 γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε 2.459 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα