Ολυμπιακός: Ο Πάπζουν επαλήθευσε το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Ολυμπιακός: Ο Πάπζουν επαλήθευσε το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

papz

bet365

Για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την πρόσληψη του αναφέρθηκε ο Μάρεκ Πάπζουν στην Πολωνία και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Η περίπτωση του Μάρεκ Πάπζουν βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού για την άκρη του πάγκου, κάτι που έχουν αναφέρει ουκ ολίγες φορές στην Πολωνία.

Ο 48χρονος Πολωνός θα αποχωρήσει από τη Ράκοβ των Παπανικολάου και Σβάρνα το ερχόμενο καλοκαίρι και έτσι κοιτάει τι επιλογές έχει στα χέρια του. Ο Ολυμπιακός μαζί με τις Ντιναμό Κιέβου και Μακάμπι Χάιφα είναι κάποιοι από τους συλλόγους που έχουν στη λίστα τους τον πετυχημένο προπονητή της Ράκοβ.

Πάνω σε αυτό στάθηκε το «Po Gwizdku», όπου παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με το μέλλον του και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό, ο ίδιος επιβεβαιώσει ότι εν μέρη, είναι αλήθεια τα όσα γράφονται.

Χαρακτηριστικά είπε: «Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά υπάρχει και πολύς δρόμος από το ενδιαφέρον μέχρι την οριστικοποίηση των θεμάτων. Αν και είναι κάπως ευχάριστο, είναι μόνο το πρώτο στάδιο της κατανάλωσης αυτής της χαράς και του ενδιαφέροντος. Το πλησιάζω ήρεμα. Οι κατευθύνσεις που υπάρχουν στα μέσα ενημέρωσης είναι εν μέρει αληθινές. Όμως, όπως είπα, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα