ΑΕΚ: Τα τρόπαια του ιστορικού νταμπλ στα χέρια των φιλάθλων της

ΑΕΚ: Τα τρόπαια του ιστορικού νταμπλ στα χέρια των φιλάθλων της

Newsroom
Τα τρόπαια του ιστορικού νταμπλ στα χέρια των φιλάθλων της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ αποφάσισε να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με τα τρόπαια του ιστορικού της νταμπλ.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό στον φίλαθλο κόσμο της «Ένωσης» πως οσονούπω θα έχει την δυνατότητα να φωτογραφηθεί και να δει από κοντά τα δύο τρόπαια, που κατέκτησε η ομάδα με το φετινό ιστορικό νταμπλ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έφτασε στην απόφαση αυτή εξαιτίας πολλών αιτημάτων τόσο από μεμονωμένους φίλους της όσο και από συλλογικούς φορείας από πολλά μέρη της Ελλάδας. Τις επόμενες μέρες η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα επιλεγμένα μέρη στα οποία θα ταξιδέψουν τα τρόπαια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Μετά από πολλά αιτήματα από μεμονωμένους φιλάθλους μας, αλλά και συλλογικούς φορείς από πολλά μέρη της Ελλάδας, η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο μας να δει από κοντά τα τρόπαια του φετινού ιστορικού νταμπλ της ομάδας του Ματία Αλμέιδα.

Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου θα παρουσιάζονται σε επιλεγμένα μέρη σε διάφορες πόλεις της χώρας. Με έμφαση σε αυτές που χαρακτηρίζονται από την ταύτιση τους με το προσφυγικό στοιχείο και κυρίως σε αυτές που συνδέονται και με τις τοποθεσίες από τις Αξέχαστες Πατρίδες, που αναφέρονται και στις θύρες της OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς.

Όλες οι λεπτομέρειες και η σχετική ενημέρωση θα δίνονται από τους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα