ΑΕΚ: Τα τρόπαια του ιστορικού νταμπλ στα χέρια των φιλάθλων της

ΑΕΚ: Τα τρόπαια του ιστορικού νταμπλ στα χέρια των φιλάθλων της

Newsroom
Τα τρόπαια του ιστορικού νταμπλ στα χέρια των φιλάθλων της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ αποφάσισε να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με τα τρόπαια του ιστορικού της νταμπλ.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό στον φίλαθλο κόσμο της «Ένωσης» πως οσονούπω θα έχει την δυνατότητα να φωτογραφηθεί και να δει από κοντά τα δύο τρόπαια, που κατέκτησε η ομάδα με το φετινό ιστορικό νταμπλ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έφτασε στην απόφαση αυτή εξαιτίας πολλών αιτημάτων τόσο από μεμονωμένους φίλους της όσο και από συλλογικούς φορείας από πολλά μέρη της Ελλάδας. Τις επόμενες μέρες η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα επιλεγμένα μέρη στα οποία θα ταξιδέψουν τα τρόπαια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Μετά από πολλά αιτήματα από μεμονωμένους φιλάθλους μας, αλλά και συλλογικούς φορείς από πολλά μέρη της Ελλάδας, η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο μας να δει από κοντά τα τρόπαια του φετινού ιστορικού νταμπλ της ομάδας του Ματία Αλμέιδα.

Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου θα παρουσιάζονται σε επιλεγμένα μέρη σε διάφορες πόλεις της χώρας. Με έμφαση σε αυτές που χαρακτηρίζονται από την ταύτιση τους με το προσφυγικό στοιχείο και κυρίως σε αυτές που συνδέονται και με τις τοποθεσίες από τις Αξέχαστες Πατρίδες, που αναφέρονται και στις θύρες της OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς.

Όλες οι λεπτομέρειες και η σχετική ενημέρωση θα δίνονται από τους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα