Γκρόνινγκ: «Στην Ελλάδα είναι άγριοι, 70χρονοι ξεφτιλίζουν τους βοηθούς, αστυνομικοί κρατούν χειροβομβίδες»

Γκρόνινγκ: «Στην Ελλάδα είναι άγριοι, 70χρονοι ξεφτιλίζουν τους βοηθούς, αστυνομικοί κρατούν χειροβομβίδες»

Γκρόνινγκ

bet365

Ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ του ΟΦΗ μίλησε σε Μέσο της Δανίας για τα όσα βιώνει στην Ελλάδα και στέκεται στην τρέλα που υπάρχει ενώ αναφέρθηκε μέχρι και σε χειροβομβίδες που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί.

Μεγαλωμένος στη Δανία, ο Σεμπάστιαν Γκρίνινγκ, σίγουρα έχει μια άλλη εικόνα για το ποδόσφαιρο απ' αυτήν που έχουμε στην Ελλάδα.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την εμπειρία του στην Ελλάδα, τονίζοντας:

«Οι Έλληνες οπαδοί είναι γενικά τρελοί. Είναι άγριοι. Τα γήπεδα είναι παλιά και όχι μακριά από το γήπεδο. Από τη στιγμή που ένας από τους βοηθούς έχει σηκώσει για οφσάιντ, υπάρχουν αρκετοί από εκείνους τους ηλικιωμένους των 70 ετών που τους ακολουθούν κατά μήκος της γραμμής και τους ξεφτιλίζουν», τονίζει αρχικά και συνεχίζει:

«Υπάρχει αστυνομική συνοδεία στους αγώνας απ' όταν προσγειωνόμαστε στο αεροδρόμιο. Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι που ήταν εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκεί έπρεπε να βγούμε στον αυτοκινητόδρομο γιατί οι οπαδοί της ομάδας αυτής περίμεναν το λεωφορείο μας.

Οι αστυνομικοί Ήταν πλήρως εξοπλισμένοι, είχαν μέχρι και χειροβομβίδες, δακρυγόνα και όλα αυτά τα σκατά.

Οι οπαδοί μπορούν να ρίξουν φωτοβολίδες ευθείας βολής, οπότε όταν τρέχεις για να κάνεις ζέσταμα, μπορεί οι οπαδοί των γηπεδούχων να πετάξουν κροτίδες και να χρειαστείς λίγα λεπτά για να ανακτήσεις την ακοή σου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα