Ολυμπιακός: Προβάδισμα για την απόκτηση του Νίκου Λώλη

Ολυμπιακός: Προβάδισμα για την απόκτηση του Νίκου Λώλη

Προβάδισμα για την απόκτηση του Νίκου Λώλη ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει αποκτήσει το προβάδισμα για να κάνει δικό του τον Νίκο Λώλη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σκανάρει την ελληνική αγορά για τυχόν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών, όπως αυτή του Πήλιου, για τον οποίο είχε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τελικά επέλεξε να μην την ενεργοποιήσει.

Το βλέμμα των «ερυθρολεύκων» στράφηκε και πάλι προς Ιωάννινα μεριά, αυτή τη φορά στην Κ19 του ΠΑΣ, και στην περίπτωση του Νίκου Λώλη. Πρόκειται για 18χρονο κεντρικό μέσο, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε 24 συμμετοχές στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague, σκοράροντας και πέντε τέρματα.

Έκανε μάλιστα και το ντεμπούτο του με την μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν μπήκε ως αλλαγή στο 90ο λεπτό του αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική των play-out του πρωταθλήματος στην θέση του Φεντερίκο Τζίνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κλείσει την περίπτωσή του, αλλά έχουν πλέον το πάνω... χέρι και απομένει μόνο η δική τους βούληση για να κλείσει το θέμα, αν το αποφασίσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα