Άρης: Η σύγκριση των Σκοτσέζων «πηγαίνει» τον Πάλμα στη Ρέιντζερς

Άρης: Η σύγκριση των Σκοτσέζων «πηγαίνει» τον Πάλμα στη Ρέιντζερς

Newsroom
Ο Πάλμα

bet365

Οι Σκοτσέζοι δίνουν νέα διάσταση στο ζήτημα αγοράς του Λούις Πάλμα από τη Ρέιντζερς αναφέρονται ότι η υπόθεση του 23χρονου επιθετικού του Άρη σχετίζεται με την απογοητευτική χρονιά του Ράμπι Ματόντο.

Η αλήθεια είναι ότι οι Σκοτσέζοι φάσκουν και αντιφάσκουν επί της υπόθεσης του Λούις Πάλμα καθώς εκεί που θεωρούσαν δεδομένη την αγορά του από τη Ρέιντζερς, ξαφνικά τον «απέσυραν» από τη μεταγραφική λίστα της ομάδας της Γλασκόβης και τώρα τον επαναφέρουν. Πλέον συνδέουν το ζήτημα αγοράς του 23χρονου επιθετικού με την απογοητευτική πορεία του Ράμπι Ματόντο, του 22χρονου Ουαλού επιθετικού ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι από τη Σάλκε έναντι 3.000.000 ευρώ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μέτρησε 21 συμμετοχές, όχι όμως περισσότερα από 800 λεπτά συμμετοχής δίχως να πετύχει γκολ και περιορίστηκε στις τέσσερις ασίστ.

Οι Σκοτσέζοι στέκονται στους χαμηλούς αριθμούς του ποδοσφαιριστή και στο ενδεχόμενο δανεισμού του με την προοπτική απόκτησης του Λούις Πάλμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα